Adrian och Sven är boxare som har det viktigaste: nyp i nävarna

 Ofta får man höra av en proffsboxare att ”det spelar inte någon roll om man vinner på ko eller poäng”.  Nåja, det är kanske inte helt sant.  Det spelar verkligen stor roll för karriären om man har nyp i nävarna och slår ut sin motståndare.
Därför noterar vi att Malmös två proffsboxsre, Adrian Granat och Sven Fornling (båda i Armand Krajnc stall) har fått en kanonöppning. Båda har två raka segrar.  Och vinsterna har kommit på ko.
På Mikaela Laurens torsdagsgala i Stockholm vann  Adrian Granat på knockout i andra ronden över italienaren Gianluca Sirco. Lättungviktaren Sven Fornling slog ut Talio Palhares (Brasilien)   i första ronden.  Tjoff, tjoff – snacka om skånskt maktspråk på Göta Lejon i Stockholm
Jag har hört en del kommentarer om lätt matchning för Adrian och Sven. Ok, det är inga världsmästare som de båda har mött. Men ko slår man inte på beställning.
Jag tror stenhårt på både Adrian och Sven. Båda äger all den talang och målmedvetenhet som krävs för att slå sig fram i den snåriga proffsboxningsdjungeln. Adrian och Sven är huvudboxare i Armand Krajnc-galan 26 april på Amiralen i Malmö. Men innan dess ska Adrian upp i en gala i Berlin 12 april.
Jag kan tänka mig att Armand lägger in några rader i sin aftonbön om att Adrian inte blir skadad i Berlin…
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.