Malick Bah snart redo för det stora äventyret

10157023_10153970818185447_1925896249_n
Foto: MEDDI KABIRZADEH.
Malick Bah är laddad och rejält sugen för det stora äventyret.  VM i thaiboxning i Malaysia.  Malick lämnar den här rapporten till Mr Ringside:
”Just nu går träningen precis som planerat och jag kör hårt tillsammans med mina coacher Tiho och Yassir på Swedish Top Team i Mölndal. Jag fick till slut en match på HMT Battle XXI trots att det till en början var svårt att hitta en motståndare.
Jag ställdes mot Robin Pettersson från Helsingborg, som är den regerande svenska mästaren i -57kg. Efter tre ronder stod jag som vinnare med domarsiffrorna 3-0. Det kändes riktigt bra att vinna. Det gör det alltid men extra skönt just för att det var första gången jag matcha på en sådan låg vikt.
Nu blir det inga fler matcher  före VM eftersom ju närmare avresa datumet man kommer desto försiktigare måste man vara med skador och liknande. Däremot kommer träningsintensiteten att höjas till nästa nivå för att verkligen pricka in matchformen.
Jag har även varit på FMT (Fighter Muay Thai) här i Göteborg för gästsparring med bl a meriterade fighters som Alex T Harris och nyblivne SM-mästaren Youssef Issa. Det är schysst när man kan samarbeta mellan klubbarna här i stan särskilt när Swedish Top Team och FMT är de enda Göteborgs klubbarna med landslagsfighters. I övrigt har jag hittat en bra nivå på min kosthållning. Har fått bra hjälp av Magnus Strandner på klubben och även från assisterande landslagscoach Björn Rodin från WestCoast4.
Jag har fått fortsatt hjälp med min återhämtning hos Hypoxi-Göteborg och mental coaching/meditation hos Gregor på PrestationsGruppen. Det känns verkligen som att alla bitar är på plats för att kunna göra bra ifrån oss på VM (försommaren i Malaysia)”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.