Hamza Rifi Bougamza om det kommande VM-äventyret: ”En annan kaliber, det är på riktigt”

10156991_10202273001478702_1178353058_n
Hamza Rifi Bougamza är en härlig thaikrigare, något han visade senast på SM.  Men på försommaren är det inget svenskt mästerskap som gäller.  Då ska han tampas mot de bästa i världen. VM i Malaysia.  Det blir ett grymt äventyr för den här killen som verkligen satsar allt på mästerskapet.
Hamza ger Mr Ringside den här färska rapporten:
”Just nu är det full fart med förberedelserna inför VM. Jag  försöker köra två pass om dagen konstant och ibland kan det till och med bli tre pass. På morgonen brukar jag köra olika styrkepass, explosivitet, uthållighets övningar och på kvällen springer jag och kör hård thaiboxnings sparring och ibland bara boxnings sparring uppföljt med löpning,  efter intervaller…
– Sen så har jag börjat äta lite bättre o cutta vikt lite lätt nu när det är ungefär en  månad kvar. Man får den där spänningen, det känns verkligen som att det är dags snart att gå upp i ringen, där man hör hemma,  efter ungefär tre  månader sen man fightades senast.
– Men den här gången, på VM i Malaysia,  är det mot dom bästa i världen, så det är en annan kaliber,det är på riktigt!  Äntligen ska VM hållas i ett varmt land, så man kan få lite sol på sig (jag är en en person som hatar vinter och kyla). Här i Sverige känns inte riktigt som att det är på riktigt, de känns som att någon har köpt solen från Thailand och hängt upp den. De fortfarande kallt hähä!  Men jag skiner, så dom kallar mig för solen i orten där jag bor hehe. Kärlek”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.