Sanja Trbojevic: ”Jag har satt upp höga mål”

10168339_10152025516297055_1887867827_n
Sanja Trbojevic flyttade under 2013 till Stockholm.  Nu har hon även skiftat klubb i huvudkommunen.  Allt för att bli en ännu bättre fajter.  Den f.d. världsmästaren levererar här några färska tankar till Mr Ringsides läsare:
”När jag flyttade upp till Stockholm  i början på augusti förra året började jag träna på Slagskeppet. Innan jag flyttade upp stod valet mellan Slagskeppet och Allstars. Visste sen innan att Peter Lööf var en bra tränare och då jag var på MMA Academy ett år, gick jag på ett pass som Andreas Michael höll i och tyckte det var riktigt bra och inspirerande.
Men då jag kände lite folk på Slagskeppet  blev det där jag började. När jag kom upp till Stockholm hade jag mycket för mig , en massa olika jobb och ett nytt liv att ordna, det tog mycket av min tid, så träningen har varit på och av.
Nu har jag fast jobb på en skola som heter Kista international school. Jag är lärarassistent och håller i idrotten för årkurs 8.  Nu har jag fasta tider och kan lägga upp min träning på ett helt annat sätt. Träningen är i full gång på Allstars. Jag har satt upp höga mål för mig själv och kommer satsa allt jag har för att förverkliga dom. Bytet till Allstars har ingenting att göra med att jag inte gillade träningen på Slagskeppet , jag fick mycket tid med tränarna där och fick en mycket bra träning. Bytet är för att jag har andra planer än bara thaiboxning och vilken klubb skulle vara bättre än Allstars då, som har boxning, MMA,bjj och thaiboxning, det kan inte bli bättre. Finns många bra tränare på Allstars bland annat boxningens huvudtränare Andreas Michael i thaiboxningen, Dan Karlsson  och Jocke Karlsson. Det finns fler, som jag inte kan namnet på. 2014 kommer ni få se en helt ny Sanja i ringen, nu har vinden vänt…”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.