Lina Skoghagen i SM-final: ”Kan knappt fatta det”

1011618_10152366310677743_5424549328345399916_n
Lina Skoghagen har haft en trist sjukdomsperiod bakom sig.  Men nu på SM ser det betydligt ljusare ut.  Seger i dag i SM-semifinalen mot Djurgårdens Erika Edblom.
Här är Lina SM-rapport:
”Kul att äntligen få gå in i ringen igen efter så lång tid. Det kändes att jag inte tävlat på ett tag, var mer nervös än jag brukar vara. Jag och hon jag mötte har mötts innan och då vann jag rätt klart.
Men denna gången visste jag att det skulle bli tuffare då vi sparrades för några veckor sen och då var vi riktigt jämna. Matchen var tuff och jämn men denna gången var jag lite bättre. Och därmed har jag boxat mig till en SM-final. Känns riktigt kul och stort, kan knappt fatta det. Vad som också är kul är att vi är fyra av fyra möjliga Höllvikentjejer i final!. Jag är riktigt glad”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.