”Gäddan” om tränarens avhopp: ”Jävligt besviken”

10247245_689083344484346_3055184300567295601_n
Adrian ”Gäddan” Granat vann i fredags sin tredje proffsmatch.
I Berlin på ko.
Jag talade med Malmöboxaren en halvtimme efter matchen.  Jag frågade då varför hans tränare, Bert Johansson, inte var med på matchen. Jag fick ett svävande svar. ”Det räcker med att jag har en vattenflaska i hörnan”, sa Granat.
Jag kunde ana att allt inte stod rätt till.
I dag kom så förklaringen. Gäddan skriver på sin Facebook-sida:
”Bara lite reflektioner efter matchen jag kände för att dela med mig av.
Först och främst vill jag tacka mina två bröder, Axel Österlund och Gustaf Cermalm( Rockisland Rocker), och även legenden Jan Janny. Dessutom mina vänner Adrian Rosenquist och Carl Ponnert. Deras närvaro vägde MYCKET tyngre än alla dom 400 fans min motståndare hade i publiken.
Däremot var det två andra saker som gjorde att jag inte hade fullt fokus inför matchen, och varför jag inte är 100 % nöjd.
För det främsta, och ni som kan kampsport, ni vet att relationen tränare-fighter kan vara ganska stark, och innan matchen väljer min tränare, från Malmö, att lämna arenan.
Hans anledning var att han hade bokat nattåg, och detta var han rädd att missa, han missade alltså hellre min match än boka om tåg för typ en tusing.
Detta gjorde mig jävligt besviken, och tog mig lite ur fokus, eftersom det hände precis innan matchen. Dessutom blev min match förskjuten 3,5 timmar, vilket gjorde att jag var tvungen att vara varm och redo under dom här 3,5 timmarna, vilket också tog mig ur fokus.
Än en gång, så var stödet från mina goda vänner en stor positiv faktor, som gjorde att jag under omständigheterna kunde återhämta mig mentalt, och prestera i ringen.
/ Gäddan.!
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.