Adrian Granats tränare om varför han lämnade Berlin och stack hem till Malmö

Gäddan-proffsmatch
Adrian Granat gick i går ut och sågade sin tränare, Bert Johansson, för  att denne hade lämnat honom före fredagens proffsmatch i Berlin.  I dag går Bert Johansson, via sin hustrus Facebook-sida, i svaromål. 
Här är Johanssons inlägg:
”Det var med stor sorg som din lojala tränare och vän sedan 10 år tog del av ditt inlägg i Fb. Alla som har följt din karriär och din klubbs FB hemsida har noterat vilket ENORMT STÖD din tränare har gett dig de senaste 10 år. Jag vill kommentera följande: VI anmäler dig till en gala i Hamburg den Evil Fight Night. Jag har ALLTID stöttat dig 100 % och anpassar hela mitt schema och bokar in tåg resan till galan återresa sista natt tåget 00.27 tillbaka till Malmö. Jag har även ansvar för klubben med övriga medlemmar i Malmö. Att matchen blev framskjuten 3,5 timmar var en faktor som ingen kunde rå över. Jag var var med dig så länge jag kunde, ända fram till matchen, men var tvungen att åka tillbaka till Malmö med tåget för att ta ansvar för övriga medlemmar och verksamheten på klubben. Inklusive träning för barn med funktionsnedsättning, då ordinare tränare Sabina Bellanius anmält förhinder. Dessa barn hade inte förstått om jag inte hade kommit!!! Våra andra tränare Natalija Cincarevic var på SM Boxning 2014!!! Därav att bemanning på lördagen var mycket tajt, endast en tränare Magnus kunde stödja ideelt i en grupp. Jag frågade ADRIAN innan jag åkte om det var ok! Du sa att det var inget problem och att det var ok och att Gustav din bror kunde cocha dig!! Du sa att uppskattade att jag stöttat dig under kvällen och att du förstod. Självklart hade du önskat att jag var kvar, men det gick tyvärr inte. Det var intressant att du föredrog att gå ut på FB innan du sa något till mig. Dessutom kan jag ta del av alla dina ”FBs vänner kloka” inlägg i den tråd på FB.”
Sista ordet är inte sagt i den här  saken…
Adrian Granat är numera profs.
Men hur det här har skötts är allt annat än professionellt.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.