Janni Larsson efter succén: ”För bra för att vara sant”

1509244_10152766379429502_1358126060456782355_n-2
1509244_10152766379429502_1358126060456782355_n-2
Svensk kampsport är som bekant en medaljmaskin.  Framgångarna har varit enorma de senaste åren. Och i går kom en ny fullträff.  Den här gången var det  Janni Larsson som slog till.
Här kommer Jannis segerrapport:
”Jag sitter på mitt hotellrum i Abu Dhabi, och vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans. De sista 36 timmarna har varit fyllda av en blandning av nervositet, förvåning och en känsla av att allt är lite för bra för att vara sant.
Igår vann jag mitt första stora mästerskap som svartbälte, nämligen Abu Dhabi World Pro. Känslan är obeskrivlig och ska jag vara riktigt ärlig förstår jag inte hur det hände. Träningen har inte gått särskilt bra det senaste, jag var så nervös att jag trodde min frukost skulle komma upp innan jag gick in på mattan och jag fick en av tjejerna jag oroat mig mest över i min första match.
Underligt nog så föll alla bitarna på plats jag gick ut på mattan. Mina motståndare kändes inte så snabba, starka eller listiga som träningskamrater hemma på klubben. Jag tog poäng i alla mina matcher och sedan tog jag inga risker och lät tiden rinna iväg. Det blev inga fantastiska avslut, men är rätt nöjd i alla fall. För några år sedan satte jag som mål att jag skulle ta svartbälte så jag skulle kunna tävla mot de bästa i världen. Jag trodde aldrig att jag skulle stå högst upp på pallen i svartbältesklassen. Aldrig har jag vågat drömma om att vinna en sådan prestigefylld tävling som World Pro”.
Mr Ringside önskar Janni en Glad Påsk och framför allt utbringar vi ett stort  GRATTIS.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.