Sofia Olofsson på väg till VM: Skönt att få börja slåss”

10307060_10153098750596393_1578818350_n
Sofia Olofsson har tränat och laddat. I månader.
Nu är det snart dags för sanningen ögonblick. VM i thaiboxning i Malaysia.
”Så nu är det bara några dagar kvar tills jag ger mig av till Malaysia. På lördag om man ska va exakt. Ska bli skönt att få landa och ha några dagar innan allt drar igång. Känns otroligt skönt att få komma iväg och få börja slåss. Nu dom sista dagarna har jag bara finslipat det sista på teknikerna. Jag känner mig verkligen redo och väldigt taggad att få sätta igång med allt. Att all träning man lagt ner ska få ge utdelning nu. Jag hoppas att det kommer gå som jag vill och att jag kommer hem med en medalj, säger Sofia Olofsson till Mr Ringside.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.