Sven Fornling: ”Trycket från publiken fick mig att känna mig skottsäker i ringen”

Simon-efter-seger

Sven Fonrling bars fram av ett starkt publiktryck i Amiralen. Nu satsar han stenhårt på fortsättningen som proffs. Foto: Stefan Alfelt

Sven Fornling tog i lördags sin tredje proffsvinst. Malmöpågen har fått en flygande start i proffskarriären.  Två dagar efter fajten börjar han så smått landa efter succén på hemmaplan.

Sven till Mr Ringside:

”Till att börja med var det en helt magisk inramning på Amiralen.

Lokalen har den där härliga 40-tals Chicago stämning och den är som gjord för boxningsgalor, sen publiken och stödet som mina vänner och Malmö visade är obeskrivligt.

Trycket från publiken  fick mig verkligen att känna mig skottsäker i ringen. Lustigt nog var det också det som gjorde att jag i början av matchen inte hade riktigt den skärpan och lugnet som i tidigare matcher – jag ville bara visa min motståndare att om man kommer till Malmö för att fightas så får man det tufft.

Ju längre matchen gick ju mer kände jag att han inte skulle klara tiden ut. Det fanns en eller två växlar till om det blivit en fjärde rond. Det firades ordentligt hela natten lång med alla polare på hotell Renaissance där en nära vän är DJ (Rock Island). Nu blir det en veckas härlig semester i Grekland, sen är bara att snöra om handskarna och börja om igen – jag har höga ambitioner med min karriär och det finns jobb att göra!”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.