VM-guldhoppet Jennifer Österlin: ”Känslan är bättre än nånsin”

 

10312000_10152802677130558_1576761499_n

Jennifer Österlin åker med en hög målsättning  till VM-thaiboxningar i Malaysia.

Det är guld som gäller.

Sen blir hon proffs.

Här är Jennifers färska rapport från Copenhagen Airport:

”Sitter i Köpenhamn och inväntar första planet till Dubai som ska ta oss till Kuala Lumpur och sedan vidare till Langkawi. Känslan i kroppen är bättre än nånsin och jag är lugn och fokuserad i huvudet. Både jag och min coach Björn Rhodin (bilden här ovan) ser mycket fram emot att få prova lite nya taktiker och allt vi tränat in de senaste månaderna.

Bland annat har vi jobbat mycket på armbågarna och tempoväxlingar. Mästerskap är alltid fantastiskt roliga, och man lär sig så otroligt mycket. Både om sig själv och kunskap från de andra i landslaget. Men även mycket från de andra länderna. Det pratas om att detta är mitt sista mästerskap som amatör, men det är väl något av en gråzon.

Däremot har vi det senaste gått över till att rikta träningen mer och mer mot proffsscenen, och efter min match i Tjeckien för ett par veckor sedan blir det målet ännu mer uttalat”.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.