Ett superhett möte i Gladiatorerna. ”Vore sjukt jobbigt att förlora mot Therese”

Gladiatormatch

Therese Gunnarsson mot Lisa Pihl. Tufft gladiatorsmöte. Foto: Jonathan Quist, TV4

På lördag i Gladiatorerna i TV 4. Lisa Pihl (Valkyria) versus Therese Gunnarsson, före detta världsmästare i kickboxning. Ett hett möte som bör locka många tittare.

Det blir en match mellan två helt olika stilar.

”Det var kul med den matchen, jag ville verkligen få göra upp med Therese i och med våra olika stilar. Jag kan inte använda min kampsport nånting på Plattan, då alla grepp och lås jag brukar göra i BJJ/MMA är otillåtna.

Vi båda har dock bra kroppskontroll. Jag råkar dock ha en rätt mycket större kroppshydda, så vi får se hur det går. Vore ju sjukt jobbigt att förlora mot Therese. Kickboxning skall aldrig få segra över BJJ och MMA.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.