Hamza Rifi Bougamza jagar VM-guld: ”Det kommer bli ett krig”

 

10154443_10202453931321835_8133920099472864087_n

Jag blir varm inombords när jag läser Hamza Rifi Bougamzas hälsning från VM-thaiboxningarna i Malaysia.  Helt klart att Hamza har ett tufft psyke.  Han hymlar inte.  Det  är guld som gäller.  Jag älskar en sån inställning.

”Jag möter i min första match, på söndag, en kille från Kazakstan. Jag vet alla dom här ryssarna, kazakerna och uzbekerna har bra boxning och är tuffa och kreativa med att använda sig av armbågar och  sina åtta vapen, så jag vet att han kommer snurra armbågar och lite sånt. Men varje match är tuff och alla i min vikt är tuffa men jag är där!

Jag är också tuff och jag kommer visa att jag inte är här för att  leka, jag är här för att vinna guld,  inte silver och inte brons.. Men det kommer bli ett krig, dessa länder får bra med pengar om dom vinner sina matcher ,då dom ger allt varje match.

Men jag kommer lämna mitt hjärta psyke och själ i ringen och kriga!”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.