Malick Bah möter storfavoriten: ”Mentalt har jag redan vunnit matchen”

10342727_10154079774095447_982065765_n
Malick Bah är redo för strid.
Det är guldet som gäller för den här thaiboxningsmatadoren.
Malick lämnar den här VM-rapporten till Mr Ringside från Malaysia.
”I morgon är det dags för match. Jag möter storfavoriten från Thailand i första omgången. Det ska bli skitkul att få en Thai eftersom jag vet att de är duktiga fighters.
Jag är här för att jag vill vinna guld, därför är jag också beredd på att få möta de allra bästa. Det är ju trots allt VM.  Jag känner mig stark och vikten ligger just nu precis på 57kg.
Jag skall strax lägga mig och då lär jag tappa 300-400gram hoppas jag. Igår la jag på mig vikt i sömnen. Brukar inte hända alltför ofta men jag kände mig mer sliten efter bantat bort vätska igår kväll. Nu känner jag mig stark och jag är redo att gå upp i ringen och kämpa. Mentalt har jag redan vunnit matchen, utan att förlora ödmjukheten inför min motståndare. Nu har jag bara det roligaste kvar. Att få gå upp i ringen och kämpa med en tuff motståndare. Det kan inte bli en mycket bättre start på jakten efter ett VM-guld 2014. Jag kommer att kriga hela vägen och njuta av varenda sekund i ringen. This is what we do! We are fighters!”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.