Maria Lindberg: ”Jag har klättrat på väggarna de senaste dagarna”

10308223_10152116516651274_5951727077044240705_n

Proffsboxaren Maria Lindberg gör på lördag comeback i tyska Karlsruhe där hon möter bosniskan Edita Lesnik.

WIBF och WIBA-titlarna står på spel.

Maria Lindberg kom i kväll till Karlsruhe och såg så här glad ut (bilden).

Malmöfajtern säger till Mr Ringside:

”Äntligen blev det torsdag så vi kunde komma iväg till Karlsruhe!

Jag har klättrat på väggarna de senaste dagarna. Ett par dagar med bara lätt, lätt träning och min kropp sprudlar av energi. Herregud!

Som tur är så har mina dagar fyllda med en del praktiska saker. Kiropraktorn (en sista finjustering), provtagning hos läkaren (HIV, Hepatit och graviditetstest) inför matchen, prova ut ny matchkläder, trycka Team Lindberg-kläder, packa, boka tid för flätning av håret och så vidare och så vidare.

Utan dessa saker att göra hade jag nog blivit tokig.

Nu är vi i alla fall på plats i Karlsruhe. Vikten ligger stabilt så det behöver jag inte tänka på. Nu vill jag bara att det ska bli fredag och invägning. Jag vill träffa min motståndare och scanna av henne.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.