Gamle fightern Jonas Appelgren stöttar Simon: ”Kommer hjälpa honom att nå målen”

10257848_1399516383666347_8770864330206224214_n-1

Simon Henriksson stöttas nu av Jonas Appelgren.

Proffsboxaren Simon Henriksson från Malmö är i goda händer.  På vägen mot de stora fajterna  har han som bekant ex-världsmästaren Armand Krajnc.  Jonas Appelgren, en gång i tiden en duktig tungviktare, finns också som stort stöd för Simon Henriksson.

Jonas Appelgren berättar här för Mr Ringside om sin vänskap med Simon Henriksson:

”Vi står varandra nära och jag följer honom på nära håll, vi är arbetskamrater! Jag har varit chef på det bevakningsföretag som vi båda arbetar för och det var jag som anställde honom för något år sedan, det har jag aldrig ångrat!

Jag har nu hoppat av chefstjänsten och pluggar till mental tränare med inriktning på organisation och personal men även så klart induviduella idrottspersoner.

Simon och jag kommer att jobba ihop inom kort för att hjälpa honom att nå sina mål inom såväl boxningen som på det personliga planet.

Privat så lever jag med Marie sedan mer än 25 år, vi har tre barn, Micaela 23, Kevin 20 och Melinda 10 år. Jobb personskydd/ordningsvakt/vältare och utbildare inom bevakningsbranschen, varit chef i ca 4 år. Har varit i tre klubbar, först Enighet 1 år, MBK 3 år sedan BK Fox till pension, jag hade Lennart Georgsson som personlig tränare under alla år. Mycket hans förtjänst då jag aldrig haft möjligheten att träna så mycket och hårt om inte han ställt upp så mycket som han gjorde, jag var tvungen att träna innan jobb eller sent på kvällar pga familj/jobb!”

Hur många matcher gick du?

– Ca 60 matcher, 7 st landskamp! Blir 45 år i juli och sprang min första marathon 12/4 på 4:36:45 …

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.