Sofia Olofsson efter VM-äventyret: ”Nu ska jag njuta några dagar i Singapore”

10351580_10153133853471393_5570759724418782578_n-1

Sofia Olofsson från Stockholm hade guld i sikte när hon åkte till  VM i Malaysia. Men en alltför tuff motståndaren i semin, ryskan Kizhnerova, gjorde att det ”bara” blev en bronspeng. Men Sofia visade ändå att hon tillhör världstoppen.  Efter VM-äventyret blev det en sväng till Singapore.

Sofia till Mr Ringside:

”Nu är VM precis över. Känns som jag har varit borta hur länge som helst men samtidigt så har allt gått så fort. Jag har fått några dagar och smälta allt och nu när jag fått lugn och ro ett tag så är jag väldigt nöjd med min prestation. Jag slet varje dag, varje match och jag gjorde verkligen mitt bästa. Jag har ändå fått en bekräftelse att jag är bland dom bästa i världen. (Vilket min tränare Peter sagt till mig tusen gånger men jag har inte lyssnat). Men nu inser jag det och allt känns verkligen toppen. Nu ska jag njuta några dagar i Singapore sen ska jag hem till Sverige och träna ännu hårdare än innan.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.