Hampus Henriksson på tuff internationell tävling i Kazakstan

1395303_10152812883490898_3283490504261879441_n
Det är boxning året runt för  Göteborgsboxaren Hampus Henriksson. Så blir det för en boxare som har målsättningen att ta sig till OS i Brasilien om två år. Den här rapporten lämnar Hampus direkt från sitt hotellrum i Pavlodar i Kazakstan. Hampus ser verkligen ut att njuta av sitt kringflackande boxningsliv.
– Jag är för närvarande i Pavlodar i Kazakstan för att vara med i Konalbyaev-turneringen. Jag har under dagen vägt in och jag har match först på fredag. Så det som gäller nu är att ta det lugnt. Kolla på boxningen som är av hög klass och träna lite lätt.
– Jag är här tillsammans med Gabriel Richards. Det är bra uppladdning inför Cordova-turneringen på Kuba i sommar, en tävling som samlar det bästa boxarna i världen,  säger Hampus Henriksson till Mr Ringside.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.