Gabriel Richards efter finalförlusten: ”Alltid roligt att boxas mot de bästa”

 

10363815_10203698830776258_1815949689_n

Gabriel Richards från Stockholm vann över kazaken Abduganiev med 2-1 och tog sig till final i den starka Serik Konakbayev Tournament i Pavlodar, Kazakstan. I finalen blev det dock förlust efter en strong svensk insats.

– Jag mötte kubanen Lenier Pero i final efter att jag slagit två duktiga kazboxare i kvarten och semin. Det var en väldigt jämn och teknisk match, men kubanen lyckades ta hem segern.

– Det är alltid roligt att få boxas mot de bästa och jag har lärt mig massor från denna turnering. I morgon  åker vi hem, är hemma en vecka sedan åker jag till Kuba för att delta i Cordova Cardin- turneringen och jag kommer också träna där. Förhoppningsvis får jag chansen att möta Pero igen, säger Gabriel till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.