Juliana Söderström: ”Målet är att stå högst upp på pallen”

Juliana-Söderström

Juliana Söderström är en boxare med högt ställda mål.

Snart åker hon till EM i Rumänien och hon döljer inte sin målsättning:

Det är guld som gäller!

Här berättar Juliana för Mr Ringside om förberedelserna inför det kommande europamästerskapet:

”Nu är det full fokus mot EM i Bukarest 31 maj–8 juni. Jag är just nu inne i en tuff träningsperiod med mycket boxning för att få till en formtopp lagom till EM. Försöker att förbereda mig både fysiskt och psykiskt med god återhämtning mellan träningspassen och genom att inte stressa på jobbet.

Som EM-förberedelse var nästan hela EM-truppen iväg på ett träningsläger i Bugeat i Frankrike för att få internationell sparring. Jag fick där känna på den regerande EU-mästarinnan som är en av favoriterna i min viktklass och kände att jag boxades jämnt med henne och att jag absolut kan slå henne.

Formen känns bra och den kommer bli ännu bättre fram tills att det väl är dags att gå in i ringen. Målet med min EM-resa är att stå högst upp på pallen och höra den svenska nationalsången spelas.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.