Anna Laurell Nash: ”Viktigt inför EM”

Anna Laurell Nash är på väg mot något som kan liknas vid EM-form.  I lördags besegrade hon Rapids Elin Cederroos med 3-0 vid landskampsgalan i Vaggeryd.

Anna till Mr Ringside:

– Jag och maken åkte ner till Vaggeryd tidigt lördag morgon för att hinna ta det lite lugnt och hänga en stund med laget innan det var dax att fightas. Arrangörerna hade gjort ett grymt jobb och det var riktigt bra stämning i lokalen. Jag gick sista matchen så jag hade tid att titta på de första matcherna där bland andra Agnes Alexiusson och Felix Flodin imponerade, båda är framtidens boxare.

Jag gick in med målsättningen att trycka igenom slagen, vara trygg i guarderingen men ändå hålla mig flytande på fötterna vilket jag lyckades med bitvis. Elin är en tuff motståndare så det blev en ganska bra fight. Det var en viktig förmatch inför EM och jag vet nu att det är mitt eget självförtroende i ringen som kan komma att avgöra när det är dax, fysiskt är jag redo”.

EM i Rumänien kör igång om en vecka.

 

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.