Clarence Goyeram: ”Ställningskrig från början”

 

10308062_10154213847030533_2084421020018786920_n

Creol  Clarence Goyeram  är en av landets mest lovande amatörboxare.  I går boxades han i landskampen mot Italien (64-kilosklassen) och gjorde en stabil insats.  Här är hans rapport till Mr Ringside:

”Jag tycker landskampen mot Italien var mycket bra upplagd. Speciell hotellet och invägningen på Olarys. Publiken i Vaggeryd är otrolig. Det var de förra året också. Mötte en väldigt bra och rutinerad kille (Dario Vangeli).. Men jag tog komandot och var först hela tiden. Det var så jag vann matchen. Vi har ungefär likadan stil. Plus att han är southpaw, precis som jag. Så de blev ett litet ställningskrig från början. Men kände mer och mer att jag tog över.  All respekt till min motståndare. Vi kommer säkert mötas fler gånger. Nu är de bara hem och förbered sig inför nästa vecka där jag har match på våran hemm gala i Varberg”.

På bilden ovan ser vi Clarence och Patrick Bogere.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.