Linnea Strandell om sin landskampsmotståndare: ”Inget blåbär direkt”

16019_10154199711800389_305104016346024818_n

Linnea Strandell fick en bra genomkörare i landskampen mot Italien i Vaggeryd och segern var den bästa vinnarmedicinen inför stundande EM i Rumänien som börjar om en vecka.

57-kilostjejen Linnea till Mr Ringside:

”Matchen var ett genrep inför EM, här i form av en grymt arrangerad landskamp mot Italien i Vaggeryd. Jag har känt mig jordiskt trött i veckan så mitt mål med matchen var att jobba på i högt tempo och bra fokus genom varje rond.

Jag visste att italienskan var bra och rörlig. Marzia Verreschia har boxat både EM och VM så det var inget blåbär direkt. Jag kände ganska fort att jag var lite starkare och fick ett mental övertag med några bra träffar som gjorde henne osäker. Dock ändrade hon inför varje rond och jag fick verkligen jobba fokuserat för att vinna. Nu är jag nyss hemkommen efter ett lättare sparringpass med grymma Helena Falk och veckan hoppas jag ska flyta på med lättare träning och fokus inför vad som komma skall”.

På bilden ovan ser vi Linnea och italienskan vid invägningen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.