Malin – en stor kamsportspersonlighet på Rosengård

10417118_10152424045225569_2097789852_n

Malin Axelsson, 28,  är aktiv, tränare och domare i Frontier MMA på Rosengård i Malmö.   Hon är en profil inom den malmöitiska kampsorten.

Mr Ringside fick ett kort snack med henne efter en lyckad tävlingshelg.

– Jag har tränat i över två år, hade aldrig aldrig tränat kampsport förut.

– Jag tävlade i helgen på Fenix Open bjj. För Frontier MMA blev det medaljregn! Mina matcher i stängda viktklassen +69 gick bra,  det blev ett silver. Är inte helt nöjd med silver, men med min insats och krigarkänsla och mitt humör var på topp, så jag är ändå helt nöjd.

– Gick öppna viktklassen och tävlade om bronset i en riktigt bra match som slutade att min motståndare vann med en fördel … är jätteglad med den matchen för den var riktigt roligt, men är ju absolut lite arg och besviken att jag inte vann.

– På torsdag på Gentlemannadagen på travbanan Jägersro ska jag få mottaga boxningsprofilen Dallas stipendium, för mitt jobb och glada personlighet och mitt kämpande nere på Rosengård sporthall.

Dallas pris går till en värdig vinnare.

Malin har stort hjärta för kampsporten och ungdomarna på Rosengård ser upp till henne.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.