Patricia Berghult: ”Inte lönt att stressa upp sig”

10341648_10152447272863766_5691684964734132455_a
Patricia Berghult,  Höllvikenboxaren går i väntans tider.  En väntan på att få gå upp i EM-ringen.  Mr Ringside känner Patricia på pulsen dagarna före avfärden till EM-staden Bukarest.
”Två dagar kvar sen bär det av till Rumänien. Det ska bli riktigt kul, att få mäta sig med de bästa i Europa och se vart man ligger. Just nu försöker jag att bara ta det lugnt och ta en dag i taget. Inte lönt att börja stressa upp sig nu, det tar för mycket kraft/energi. Träningarna har gått bra och sista veckan har bara varit finlir för att sätta tajming och så. Jag tar en match i taget som jag alltid gör och sträva efter att ha kul i ringen (där man trivs som bäst)”.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.