Anna Lindqvist: ”Gör att man vill kämpa ännu hårdare”

10301422_661223057260577_5456669383734732045_n

Boxaren Anna Lindqvist var en av tre idrottare som i dag fick ett Dallas-stipendium på Jägersros travbana i Malmö.

Tidigare har Mr Ringside skrivit om kampsportaren Malin Axelsson som även hon fick den här fina utmärkelsen av boxningsprofilen Dallas.

– Idag fick jag ett av Dallas idrottsstipendium på Jägersro. Han delade ut pris till tre  st personer som han tycker är värda att uppmärksamma, som kämpar mycket och som har åstadkommit goda presentationer. För mig är det tredje året i rad som jag får äran att få detta stipendium. Det betyder verkligen mycket och jag är väldigt tacksam.

– Det är verkligen en motivation inom träningen och gör att man vill kämpa ännu hårdare. Man får liksom ett tecken på att det lönar sig alla timmar man spenderar i sporthallen och all tid man lägger ner. Att klubben var där som ett stöd betyder också väldigt mycket och gjorde mig extra glad, säger Anna till mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.