EM-debutanten Ida Lundblad: ”Mitt mål är att ta medalj”

10376411_10152500338204810_5172638554237469984_n
EM-debutant och med medaljförhoppingar. Ida Lundblad  är en tjej som inte räds att ha en hög målsättning. Det tackar vi för. Det är alltid uppfriskande med elitidrottare som har höga målsättningar.

Ida Lundblad till Mr Ringside:

”Vi har precis kommit till Bukarest, och än så länge har allt funkat bra. Detta blir mitt första seniormästerskap, så det känns väldigt kul att få ta klivet upp från junior till att mäta sig med Europas bästa seniordamer.

Vi var på läger i Frankrike för några veckor sen, och det blev en del sparring med flera av tjejerna i min viktklass som ska vara med på EM. Sparringen kändes jättebra, och det ska bli jättespännande att se hur bra jag kan konkurrera med de andra tjejerna. Bland annat har jag båda OS-finalisterna i min viktklass, så konkurrensen är stentuff, men det sporrar mig bara ytterligare.

Mitt mål är att ta medalj, och att boxas på toppen av min kapacitet. Ska göra mitt bästa, och lita på att det räcker.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.