EM-boxaren Ida Lundblad: ”Känns så otroligt frustrerande”

10423571_10152500338229810_345592919_n-1
Ida Lundblad vann premiärmatchen i EM i Bukarest mot en vitryska och var supernöjd (se bilden) men i matchen därpå blev det tyvärr förlust.

Ida mötte italienskan Romina Marena. Matchen var jämn med mycket ge och ta mellan boxarna. Efter knapptryckning stod det klart att Ida tappat matchen med 2–1.  Surt.

– Det känns så förbannat surt att matchen var så pass jämn, och att jag kunde lika gärna fått segern. Hade känts bättre om jag hade förlorat klart och domarna varit eniga, för nu känns det bara så otroligt frustrerande. Så nära, men ändå så långt bort …

– Jag är däremot hyfsat nöjd med den boxningen jag presterat i mina två matcher och jag tycker att det har varit väldigt häftigt att få vara med. Känner mig väldigt inspirerad just nu att träna ännu hårdare inför höstens tävlingar och förhoppningsvis kunna ta mig ännu längre i nästa mästerskap, säger Ida Lunblad till Mr Ringside.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.