Pållan Carlsson: ”Jobbigt att det inte blir av”

Tyvärr – det blir inget av matchen mellan Pållan Carlsson  och Therese Gunnarsson vid dagens gala i Eriksdalshallen, något som Mr Ringside skrivit om i ett tidigare inlägg. Pållan skriver på sin Facebooksida:

”Har gjort min läkarkontroll och allt gick bra. Men tyvärr så gick det inte lika bra för Therese Gunnarsson som varit sjuk och hoppats på att hon skulle blivit bättre till idag. Så är det med denna sport allt kan hända. Vi båda är såklart ledsna för att det inte blir av.
Jag var sjukt taggad och laddad. Så klart lite jobbigt att det inte blir av.
Vill TACKA ALLA FINA VÄNNER SOM PEPPAT,TROTT OCH LYFTER MIG. ÄLSKAR ER ALLA. 
Nu blir det att heja på mina slagskeppet kamrater kör så det ryker.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.