Klart för MMA-galan på Amiralen: ”Fantastisk atmosfär”

1545067_634816859910995_709016454_n

Nu är det klart  för nästa MMA-gala på Amiralen i Malmö.

Eventgeneralen Jörgen Segerlind säger till Mr Ringside:

”Den 30e augusti smäller det på Amiralen i Malmö. Det blir Pro MMA & Amatör MMA samt K1 matcher att beskåda denna kväll. Vi har redan börjat matchningen och några Malmöfavoriter kommer att vara med. Gällande K1 är det ett samarbete med ISKA Danmark som vi är sugna på att se vad det kan leda till. Det är inte omöjligt att även en titelmatch i MMA i ISKA regi. Men först och främst är det Trophy MMA fights som gäller. Kom till Amiralen den 30e augusti och känn den fantastiska atmosfären som bjuds där”.

Tidigare galor på Amiralen har lockat gott med folk. Då har fighters som Martin Alhtar, Lina Akhtar Länsberg, Pannie Kianzad, Magnus Svensson, Mohammed Abdallah och Christian Golcic varit några av affischnamnen.

Snart lär vi få reda på vilka krigare som ska förgylla kvällen den 30 augusti på Amiralen. Det är bara till att hålla med Segerlind när det gäller atmosfären på Amiralen.

På bilden ovan ser vi Lina Akhtar Länsberg vid en tidigare presentation på Amiralen. En önskan från Mr Ringside är att få se den här fantastisk skickliga tjejen i buren den 30 augusti.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.