Jelena Jelic laddar batterierna i Barcelona

10441129_10202203282912573_5008410514791390745_n
Jelena Jelic är en ung och spännande boxare.  Hon boxas för Malmö BC. I landslagssammanhang representerar hon Serbien, senast på försommaren vid EM i Rumänien. Just nu laddar hon batterierna på sydliga breddgrader.
Jelena till Mr Ringside:
”Just nu befinner jag mig i Barcelona tillsammans med min pojkvän där vi för det mesta äter och helt enkelt lever livet. Jag har haft en tuff säsong och därför behövde jag lite semester från all träning och jobb. Tankarna efter Barcelona är att jag ska träna på hårt igen och förhoppningsvis lyckas gå med i MIA- gruppen, där jag kommer få tillgång till allt jag behöver från den pykiska och fysiska hjälpen inom idrott. Fysträningarna på klubben kommer vara prioritet ett i min träning nu under sommaren och sparring kommer jag i inte köra lika mycket nu pga av att jag vill sakna det innan jag börjar säsongen igen”.
Mr Ringside önskar alla lycka till i karriären.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.