Mikaela Laurén inför matchen i Spanien: ”Jag längtar verkligen”

10485697_10152516779183255_2063587291_n

Mikaela Laurén går på fredag, i Valencia, sin 25:e proffsmatch. Hon möter en amerikanska, Kali Reis (6-2-1). Det är en fight som svenskan absolut inte får förlora. I november är det ju tänkt att Mikaela ska upp i en stor VM-fight på hemmaplan. 

Mikaela till Mr Ringside:

”Nu är det bara fem  dagar kvar tills jag kliver upp i ringen igen och jag längtar verkligen. Tyvärr så har jag varit lite sjuk sista tiden men nu känner jag mig äntligen bättre igen och måste bara hitta känslan i boxningen sista dagarna. Mina sista sparringar har dock gått bättre än någonsin och jag tror att lite vila bara gjort mig gott. Det största problemet är att jag ska väga in på 68.0 och inte har kunnat träna ordentligt samtidigt som jag inte ville banta när jag kände mig sjuk, men jag fixar det.

Har fyra dagar kvar till invägningen. Känner mig riktigt taggad och tror att Kali Reis blir ett tufft motstånd som jag absolut inte får underskatta. Hoppas även att jag hjälper till att dra lite folk så att det samlar in pengar för välgörenhetsgalan. Skänker även mitt gage i fördel till Cystisk Fibros. Nu måste jag bara se till att vinna. Detta blir ju även min sista match innan WBC-matchen så det är viktigt att jag får en bra avstämning inför den. Känns coolt att det blir min 25:e proffsmatch oxå. Det trodde jag aldrig när jag började boxas.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.