Lina Akhtar Länsberg om ett exklusivt kontrakt: ”Känns jättekul”

1545067_634816859910995_709016454_n-1
Malmötjejen Lina Akhtar Länsberg har firat sina största triumfer som thaiboxare.  Men nu satsar hon allt på MMA.  Lina säger till Mr Ringside:
”Min förra match gick jag på Cage Warriors i Köpenhamn. Det var en bra upplevelse på alla sätt. Cage Warriors en grymt proffsiga och allt flyter på och fungerar precis som man önskar. Efter detta har vi legat i förhandlingar med dem angående ett exklusivt kontrakt. Nu är det påskrivet. Det känns jättekul att få tävla på deras stora galor och det är en bra väg upp till de allra största utmaningarna.
Dessutom är det bra mycket tryggare än de mindre galorna ,där mer än varannan fight blir inställd. Så, nu kommer ett antal matcher framöver gå i 135 lbs och alla med armbågar vilket gör det hela ännu mycket mer roligt. Mer info om nästa match kommer mycket snart…”
Lina är en första klassens fighter och hon kommer med alla säkerhet att göra succé på Cage Warriors.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.