Mikaela Laurén: ”En av mina tuffaste matcher i karriären”

10567392_10152563177908255_820482327_n-1
Det blev en nattlig batalj för Mikaela Laurén i spanska Valencia.  Och en stentuff fight mot amerikanskan Kali Reis
Mikaela till Mr Ringside efter sin poängseger:
”Matchen gick vid 01.30 tiden och det var en av mina tuffaste matcher i kariären. Reis var stenhård och slagen bara flög med 8 Oz från bådas sidor. Det var kvällens match och publiken jublade. Hon fick in en höger krok på hakspetsen så jag höll på gå ner i rond 7 men kom tillbaka starkare än någonsin efter pepp och reparation i rondhörnan.
Jag gjorde min bästa rond någonsin i kariären, den sista 8:e ronden, och den här matchen utvecklade mig verkligen. Nu ska jag träna stenhårt fram till titelfighten (8 november i Västerås)  och lägga om träningen på ett stenhårt sätt. Detta blev ett uppvaknande”.
Mikaela tog sin 22 seger som proffs (tre förluster).
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.