Jörgen Segerlind inför Trophy MMA: ”Det mest packade kortet”

MMA-generalen Jörgen Segerlind har tillsammans med sitt team i Trophy MMA jobbat febrilt för att få ihop ett starkt kort till galan den 30 augusti på Amiralen i Malmö.
Här är en rapport från Jörgen:
”Detta blir det mest packade kortet som Trophy MMA har gjort sen starten 2012. Sex Pro MMA, tre  amatör MMA-matcher, härliga hungriga krigare som vill nå ut med sin kampsport. Tyvärr måste vi lägga K1 matchen på is då det är ett beslut som måste passera flera instanser för att få ett godkännande. K1 i bur har inte gjorts i Sverige tidigare men jag tror att det kan bli så inom snar framtid. Kanske redan till Nyårssmällen i år? Emil Hartsner i Main Event gör sin sista match i Sverige på ett bra tag, efter matchen packar han väskan och åker till USA. Emil är en av mina önskefighters på Trophy och det gör mig extra glad att han vill gå här på Trophy”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.