Emil Hartsner om framtidsplanerna: ”Jag stressar inte”

10617732_10152611104206508_1330330354_n

Malmös Emil Hartsner kommer ha huvudrollen i lördagens Trophy-gala på Amiralen och det är en laddad fighter som Mr Ringside får en pratsund med:

”Min karriär som fighter har gått snabbt, på fyra år inom MMA har jag hunnit med två SM guld i amatör och shootfighting, jag har sittande stund 5-1-0 i PRO record, men det kommer andras till en sexa på lördag kväll. Jag har hunnit med att gå en match för The ultimate fighter 18, allt detta på fyra år! Tänk då de kommande fyra åren. Efter denna match lämnar jag Sverige för att fortsätta min dröm i LA, detta känns som ett nödvändigt beslut för att jag kunna konkurrera med de bästa i världen.

UFC kontraktet kommer, det lovar jag, det är inte om utan när. Jag stressat inte utan tar en dag i taget, mycket händer i livet just nu, och från och med nu och framåt så kommer ni se Hartsner bara bli bättre och bättre. Under tiden Joe Silva skriver ihopa kontraktet till mig så kommer jag att gå så många matcher jag kan, det spelar ingen roll vad organisation heter. Men jag tar en match i taget och all min fokus är på min motståndare på lördag 30 augusti på Amiralen Malmö. Finns ingenting annat än vinst gott folk!”

Emil möter på Amiralen Kamil Selwa.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.