Mattias skadad och tvingas hoppa av galan

10613979_10152627273299435_1201748776_n

Skador är varje kampsportsarrangörs mardröm.  I Hamburg blev den stora VM-matchen med Wladimir Klytjko inställd sedan världsmästaren blivit skadad.  Till  lördagens Trophy-gala på Amiralen i Malmö tvingas tyvärr Mattias Rosenlind lämna återbud.  Ni kan ju själv se på bilden varför han tvingas kasta in handduken.

”Det är så där.  Min match har blivit inställd. Det börjar med att min motståndare skadade sig i förra veckan och medan man  letade efter en  ny motståndare slog jag upp ögonbrynet för några dagar sen så matchen blev inställd, säger Mattias till Mr Ringside.

Trist för Mattias och trist för MMA.-publiken. Men  galan kommer ändå bjuda på åtta fina matcher.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.