Nyopererad Sanja Trbojevic: ”Han kommer göra mig till champion i buren”

10599329_10152314600992055_3561681691306091087_n

Sanja Trbojevic blev världsmästare i thaiboxning 2011.  Sen dess har hon haft ett par tuffa år.  Men nu har hon siktet inställt på MMA och buren.

En nyopererad Sanja skrev på sin Facebooksida följande:

”Operationen klar. Var en skada på yttre menisken, det skrapades och sen klipptes det bort något som inte skulle vara där. När detta läker ska jag tillbaka till min klubb Allstars och ge allt. Tusen tack till Thomas Rasmussen och Fredrik Öström som fixade denna snabba operation till mig! Tack grabbar”.

Till Mr Ringside säger Sanja: ”Jag fick fick äntligen min operation i knäet, en skada  som sabbade min uppladdning inför Jennifer Österlin-matchen, som jag hade tränat för. Men Nu ska jag och Andreas Michael göra ett träningschema och så snart jag kan börja träna kommer inget kunna stoppa oss, tror han kommer göra mig till en champion i  buren.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.