Mikaela Laurén utmanar Klara Svensson: ”Tittade men imponerades inte”

Mikaela Laurén som mött de allra bästa damboxarna i världen imponerades inte av Klara Svenssons insats mot Marie Riederer. Foto: Stefan Alfelt

Klara Svensson fick mycket beröm för lördagens poängvinst i Köpenhamn över tyskan Marie Riederer. Men en som inte imponerades var Mikaela Lauren.

– Tittade på Klaras match igår natt och imponerades tyvärr inte. Tycker inte hon har mött något speciellt motstånd under sina 14 matcher hittills så det är dags att hon får känna på hur det kan smälla i proffsringen på riktig. En svensk superfight är precis vad som behövs i proffsboxningen i Sverige så vad vore bättre än en fight mellan oss?!

– Vi borde mötas i mitten i weltervikt, men om hon inte vill gå upp till 66.7 kan vi kanske mötas på 65 kg…. Jag tror att det skulle bli en grym fight men nu ska jag först och främst se till att ta hem WBC-bältet i min viktklass på hemmaplan och sen hoppas jag att vi kan göra upp två Champs emellan, säger Mikaela.

Klara verkar dock inte ta utmaningen på särskilt stort allvar:

– Mikaela får sluta äta kakor så hon kan gå ner två viktklasser … jag kan annars möta henne i morgon om det så krävs.

Trackbacks/Pingbacks

  1. #21 Klara Svensson | sportpodden - 15 december 2014

    […] tar också upp ordväxlingen mellan henne och kollegan Mikaela Laurén. Vem av dem som ska sluta respektive börja äta kakor för att de ska kunna […]

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.