Sarah Giercksky: ”Jag har som mål att bli proffs”

10711433_10154678715030457_1264226143_nSarah Giercksky är en tjej från Stockholm som har fastnat för MMA. Vem vet, kanske är Sarah en blivande stjärna i den tuffa sporten?

Proffsdrömmarna finns där definitivt hos den här 24-åriga tjejen. Och för att inte tala om viljan.

Sarah säger till Mr Ringside:

”MMA har jag tränat i snart fyra år och det är på Nexus i Sthlm som jag tränar. Jag blev fast för MMA efter att ha sett en match på tv och blivit fascinerad över att kunna blanda olika kampsportsstilar i en och samma match. Just nu är jag amatörfighter men har som mål att bli proffs inom stråvikten. Det här året ligger mitt fokus på att ta guld i den avancerade klassen i SGL och att lyckas få en match på Trophys nyårsgala”.

Sarah har gått tre matcher i shootfighting och en thaiboxningsmatch.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.