Patricia Beghult möter i kväll OS-guldmedaljören: ”Härlig utmaning”

10422962_784820241577322_4565293963865754073_n

Sent i kväll, på Irland, går Patricia Berghult  från Höllviken sitt kanske livs tuffaste fight. Då möter hon ingen mindre än Katie Taylor, OS-guldmedaljör, världsmästare och europamästare.

– Det bli en bra värdemätare på vad jag står inför VM, säger Patricia till Mr Ringside.

Katie Taylor är världens främsta amatörboxare.

Men det skrämmer inte den 20-åriga skånskan.

– Jag ser det här som en härlig utmaning. Det är ju naturligtvis jättetufft att vinna borta mot så här pass kvalificerat motstånd. Men jag tycker att det är en inspirerande uppgift. Jag hyser respekt för hennes kunnande. Men det är ingen överdriven respekt. Jag går in och kör min boxning så får vi se om det räcker.

Matchen går i 60-kilos. Den olympiska klassen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.