Jelena Jelic: ”Tror självklart på medalj”

 
10735782_10202922360329059_654578207_n
Malmöboxaren Jelena Jelic åker till VM i Sydkorea. Hennes mål är ta medalj. Då i Serbiens dress. Här kommer en rykande färsk rapport från VM-boxaren Jelena.
”Min vardag har de senaste tre månaderna bestått av hård träning, dagarna börjar närma sig inför VM. Jag tränar tio pass i veckan, störst fokus har jag lagt på löpning, tekniken samt styrkan. Den här  gången har jag inte behövt träna för att komma ner i vikt vilket jag gjort tidigare utan den här gången tränar jag för att bygga upp mig till en bättre boxare.
Vikten är inget problem längre efter att jag fått hjälp med kosten. Första november börjar träningslägret i Serbien (Belgrad) där vi kommer träna och bo på ett olympiskt center jag och en tjej som boxar i 69kg klassen.  Jag är fortfarande första årssenior och därför känner jag absolut ingen press utan åker till Korea för att göra mitt absolut bästa. Men eftersom att jag ÄR en världsboxare så tror jag självklart på en medalj på VM 2014″.
Jelena boxas i 60-kilosklassen.
Samma viktklass som Patricia Berghult, Jelenas  tidigare klubbkompis i Höllviken.
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.