Sven Fornling inför fighten i Cuxhaven: ”Jag fruktar ingen”

10660207_790575897668423_2301086088961754472_n-1
Fredag kväll går Malmöboxaren Sven Forling in i ringen i tyska Cuxhaven. Han möter Leo Tchoula från Tyskland. Sven har vunnit alla sina tre proffsmatcher. Tchoula har nio segrar och sex förluster. Även Adrian Granat boxas på fredagens ECB-gala.
Sven Fornling till Mr Ringside:
”Förutsättningarna kunde inte varit bättre. Har haft toppenträning ett bra tag med Carlos på Fightzone och jobbat mycket med tekniken, det har gett mig ytterligare en dimension som boxare. Var nere i Tyskland en vända och sparrade med en toppboxare(Murat) som varit etablerat bland världens främsta länge. Försiktigt men samtidigt respektlös bjöd jag upp till väldigt bra sparring och fick ett kvitto på att jag hör hemma här.
Detta resulterade även i att jag fick en fight nu på fredag i Tyskland över sex ronder mot en tuff boxare med många knock-out vinster. Jag respekterar min motståndare så som jag respekterar alla som går upp i ringen, men jag fruktar ingen och kommer inte låta han eller någon vinna på min bekostnad. Var ute hos Armand igår och körde lite sista finlir och nu är jag mer än redo för fredag!”
 
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.