Maria Lindberg inför VM-matchen: ”Frosseri i spänning”

10476186_10152477679016274_363398998_n

På lördag smäller det, i tyska Karlsruhe, för Maria Lindberg.

Då ska hon in i VM-ringen.

Malmöboxaren är redo. Hon lämnar den här laddade rapporten till Mr Ringside:

”Fight week!

Är sedan i tisdags i Karlsruhe, som blivit lite av min boxningsarena den senaste tiden. Ska försvara mina tre VM-titlar, WIBF, WIBA & GBU, här på lördag (1/11) i en gala som heter Battle of Gladiators V – Nacht der Amazonen.
Jag skulle egentligen mött en Elene Sikmashvili, en obesegrad tjej  från Georgien, men då hon kortfristigt fått förhinder kommer jag istället att boxa mot Mirjana Vujic från Serbien. Tjejen från Georgien kommer jag istället att ta mig an i min nästa match den 13:e december.
Jag har bara sett en matchvideo med Mirjana Vujic. I den matchen boxas hon superaggressivt. Jag hoppas att hon kommer att boxa precis så på lördag för då kan vi bjuda publiken på en riktigt underhållande match. Jag boxas också väldigt offensivt och ser otroligt mycket fram emot att möta en likasinnad i ringen.
Under veckan här i Karlsruhe har vi som sig bör inför en titelmatch haft presskonferens, pressträning, autografskrivning och en massa intervjuer. Frosseri i spänning och uppmärksamhet helt enkelt. Precis så som jag vill ha det inför match.
I morgon fredag väntar invägning. Mitt favoritevent (förutom själva matchen då) på hela veckan. Då får jag äntligen stå öga mot öga med min motståndare. Då får jag chansen att scanna av henne rent fysiskt och även mäta mig lite mot henne rent mentalt. I L-O-V-E IT.”

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.