Gäddan missar VM-galan på grund av skada

Adrian "Gäddan" Granat knockade Danny Williams i sin senaste match men nu sätter en handskada stopp för hans match på lördag. Foto: Stefan Alfelt

Adrian ”Gäddan” Granat knockade Danny Williams i sin senaste match men nu sätter en handskada stopp för hans match på lördag. Foto: Stefan Alfelt

Då missar man en boxningsgodbit på lördag.  Den svenske knockoutkungen Adrian ”Gäddan” Granat är handskadad och kan inte vara med på på lördagens VM-gala i Hamburg.

– Jag behöver vila mina händer. Händerna är fortfarande svullna. Riktigt tråkigt, säger Gäddan.

23-åringen från Malmö har gått sex matcher och vunnit alla, varav fem på knockout. Senast han gick i ringen (31 oktober) knockade han den gamle storboxaren Danny Williams i den andra ronden.

För Gäddan hade det varit en drömchans att visa upp sig på lördagens VM-gala i Hamburg, där mästaren Vladimir Klytjko sätter sina tre bälten (WBA, WBO och IBF) på spel mot bulgaren Kubrat Pulev.

Förmodligen blir det inga fler matcher för Gäddan i år. Men han kan i alla fall se tillbaka på ett succéartat 2014.

Gäddan kommer alltså inte med på VM-programmet. Nu får vi i stället se om världsmästaren Vladimir Klytjko kan få till en bra underhållning mot utmanaren Kubrat Pulev.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.