Leo Kostic: ”Blir en match ingen vill missa”

10799839_829563950419632_901190119_n

Leo Kostic är en färgstark MMA-krigare från Malmö. Han är nu klar för Trophy MMA, Nyårssmällen 27 december, på Amiralen i Malmö. Det kommer bli en het lördagsafton.  Leo är laddad.  Nu laddar han för ett fyrverkeri…

Leo  säger till Mr Ringside:

”Inför min debut i PRO MMA i Polen förbättrades min träning avsevärt jag hade mycket fokus på kondition, då jag vet att det är min största fiende. Mycket muskler vill ha mycket syre, resan till Polen var dock väldigt dryg och jag fick spendera långa tider i väntan. Organisationen var inte riktigt som jag förväntat mig, men det spelar ingen rol,l en erfarenhet rikare och ännu mer fokus på min uppgift gör att jag nu ser fram emot att få revanschera mig i buren, för mig blir Trophy det bästa valet. Hemmaplan och obesegrad där känns bra. Gällande min motståndare vet jag att han är tuff och duktig stående. Det blir en match ingen vill missa så mycket kan jag lova”.

Mr Ringside kommer inom kort presentera vem som blir Leos motståndare den 27 december.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.