Dansk tidning om ”The Swedish Princess”

 1477511_790480321011314_1792953034010612992_n
Boxaren Klara Svensson får stor uppmärksamhet i  dag i Ekstrabladet. Den danska avisen skriver bland annat att ”om du ser Klara Svensson i bussen eller på S-tåget kommer du inte tro att den 27-åriga svenskan är professionell boxare, du vill snarare tro att hon jobbar på parfymavdelningen i Magasin. Men Klara Svensson  är världsmästare i boxning och går under smeknamnet Swedish Princess. Hon är obesegrad efter 14 matcher som proffs”.

Klara Svensson till Mr Ringside:

– Jag bor numera den mesta tiden i Köpenhamn där jag har en lägenhet och det är naturligtvis kul att bli uppmärksammad. Dessutom gillar jag parfym och annat som tillhör skönhetsavdelningarna.

Nu är Svensson  ännu inte världsmästare. Hon kan titulera sig interimmästare för WBC, steget under den riktiga VM-titeln. Men besegrar hon italienskan Lucia Morelli i morgondagens match i Falkoner Center tar hon ytterligare ett steg mot en VM-match.

I dag väger Klara Svensson in.

I morgon laddar hon nävarna.

Då kommer hon se betydligt mer  allvarlig ut än när hon mötte Hansson på bilden här ovan.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.