Sanja Trbojevic: ”Intressant att se vilken tjej som kan stoppa mig”

1512407_10152494252627055_5316938724382747290_n

Det har varit relativt tyst de senaste åren om Sanja Trbojevic, världsmästare i thaiboxning 2011. Så Mr Ringside frågade Malmötjejen, som numera bor i den kungliga huvudkomunnen, hur det står till med det idrottsliga livet.

Här är Sanjas kortfattade rapport:

”Om det händer något kul i mitt idrottsligaliv? Jag är ganska trött på att snacka om vad som händer och sen blir det inte av, men som det ser ut nu så tränar jag och hoppas på att februari blir min debutmånad i amatör-MMA. Folk kan prata om att jag är lat, vilket jag kan hålla med om, men när jag väl bestämmer mig för något kommer det bli intressant att se vilken tjej som kommer att kunna stoppa mig.  Att träna på Allstars ger dig alla goda förutsättningar till att komma hur långt som helst. Sen är det upp till en själv, jag har ingen tid att slösa mer. Bamsekram ! Sanna.”

Fajt om Sanja. Vi är många som vill se dig i buren/ringen igen.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.