Maria Lindberg redo att ge motståndaren en ny lektion

10833664_10152544148081274_1493930275_nDet finns boxare som tigger om stryk. Maria Lindberg blixtknockade serbiskan Mirjana Vujic den 1 november. Serbiskan hävdade att hon råkade ut för en skallning och ville ha en revanschmöte. Så den 13 december möts de båda tjejerna igen i Karlsruhe. Vi kan nog utgå ifrån att Maria har laddat nävarna lite extra den här gången …

Här är en VM-rapport från Maria Lindberg

”Match igen. Senaste matchen var för bara fem veckor sedan (1/11) och nästa helg är det dags igen. Passar mig perfekt!
Lördagen den 13:e december kliver jag in i ringen igen i Karlsruhe. Matchen blir ytterligare ett titelförsvar av alla mina tre titlar (WIBF, GBU & WIBA). Det blir en returmatch mot Mirjana Vujic, från Serbien, som jag mötte och knockade med en perfekt högerkrok på hakspetsen i min förra match. Vujic hävar att det var en skallning som fällde henne och hon hävdar också att hon tveklöst kan slå mig i en returmatch. Promotorn har beslutat att ge Vujic ytterligare en chans. Själv hade jag föredragit att möta en ny motståndare, men om hon så gärna vill ha ytterligare en boxningslektion av mig så ska hon få det den 13:e.
Formen är på topp. Efter förra matchen tog jag bara ett par dagar paus och satte sedan direkt igång med träningen igen. Jag har inför denna matchen sparrat supermycket och känner mig i grymt bra form. Är som alltid extremt sugen på att gå upp i ringen och jag är redo att explodera den 13:e.”
Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.