Jörgen Segerlind: ”Två tuffa fighters som kommer ge allt i buren”

10646891_797315616974220_5895613744380288945_n-1

Det drar snart ihop sig till den stora MMA-showen på Amiralen i Malmö. Tävlingsgeneralen Jörgen Segerlind har huvudmatchen klar. En match som blir en riktig höjdare.

Jörgen säger till Mr Ringside:

– Main Event Trophy MMA 5 Nyårssmällen. Ett Malmö derby mellan Mattias Rosenlind Malmö Muay Thai MMA och Rioo Ibrahim Team AVAM.  Även om de två inte har massa Pro MMA-fighter under bältet, så vet vi att detta är en match kampsportsälskare ser fram emot.

– Det är två supertuffa fighters som kommer ge allt i buren den 27:e december  på Amiralen i Malmö. Vi har följt de båda, och vi var på plats i Köpenhamn när Rioo Ibrahim gjorde sin Pro MMA debut på Cage Warriors 66. Det han visade där var en riktigt proffsig inställning och enormt hjärta. Mattias Rosenlind har vi velat promota länge, en väldigt allround fighter som var grym i Stockholm mot Teymur. Mattias har glöden som behövs för att gå långt, han kommer inte tveka en sekund för att avsluta matchen. Det blir en cool match.

Ännu inga kommentarer

Kommentera

Posta din åsikt här. Vänligen håll en vänlig ton. Din epost-adress visas inte offentligt.